eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.dyskusjenormy pracy - ile kucharek na 100 osób › Re: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
  • Data: 2010-09-03 09:44:43
    Temat: Re: normy pracy - ile kucharek na 100 osób
    Od: "Krzysztof" <k...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Maseł" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    news:deb746b97c4dfd39fbe3be043936ca4e@masel.cs.put.p
    oznan.pl...

    > A kto placi za etat kucharza?

    Nie mam bladego pojęcia na jakich zasadach jest to rozliczane.

    > Wydaje mi sie, ze jak obiad w szkole - to szkola/gmina/spoleczenstwo/my
    > a jak catering - to pensja kucharza doliczona jest do ceny obiadu.

    > Z tego powodu dla szkoly catering moze byc zdecydowanie tanszy.

    Rozumując w ten sposób, to dla szkoły z pewnością tak, ale ja patrzę z
    punktu widzenia klienta i dla mnie catering zdecydowanie wypada drożej :)

    K.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1