Znajdź oferty pracy
Praca szef kuchni
Szef kuchni (zwany także kuchmistrzem), to osoba, której głównym zadaniem jest organizacja i nadzorowanie pracy podległego mu personelu – tj. kucharzy i pomocników kucharzy. To właśnie szef kuchni ponosi odpowiedzialność za jakość oraz ilość wyprodukowanych potraw w miejscu, w którym pracuje, np. zakładzie gastronomicznym lub restauracji. Szef kuchni planuje codzienną produkcję kulinarną i ustala jej asortyment. Do jego obowiązków należy sporządzanie zapotrzebowania na surowce, ich właściwe przechowywanie i magazynowanie.
Dostępne oferty pracy:
-
SZEF KUCHNI
3 oferty, 3 regiony ▼2024-03-19 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Mrągowo , Łódź , Machliny
oferta w kategorii: Sprzedaż, Ochrona osób i mienia
Numer oferty: StPr/24/1157 Obowiązki: - uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, - przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym - przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz procedur Haccp Wymagania:Wymagania konieczne: Wyksz...
-
Szef kuchni
2024-03-17 ManpowerGroup Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Stargard
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Manpower (Agencja zatrudnienia nr 412) to globalna firma o ponad 70-letnim doświadczeniu, działająca w 82 krajach. Na polskim rynku jesteśmy od 2001 roku i obecnie posiadamy prawie 35 oddziałów w całym kraju. Naszym celem jest otwieranie przed ka...
-
Szef kuchni/ Kucharz
2024-03-15 ManpowerGroup Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Zgorzelec
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Manpower (Agencja zatrudnienia nr 412) to globalna firma o ponad 70-letnim doświadczeniu, działająca w 82 krajach. Na polskim rynku jesteśmy od 2001 roku i obecnie posiadamy prawie 35 oddziałów w całym kraju. Naszym celem jest otwieranie przed ka...
-
FUNKCJONARIUSZ SŁUŻBY WIĘZIENNEJ - SZEF KUCHNI
2024-03-09 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Kikity
oferta w kategorii: Ochrona osób i mienia
Numer oferty: StPr/24/0205 Obowiązki: Organizacja nadzór nad pracą podległego personelu kuchennego oraz prowadzenie instruktażu technologicznego w zakresie produkcji kulinarnej. Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami...