Znajdź oferty pracy
Znaleziono 25 ofert pracy spełniających twoje zapytanie:
stanowisko: kucharzbranża: Sprzedaż
gdzie: g
Uwaga: słowa, wpisane w wyszukiwarce są za krótkie! Wyszukać można jedynie słowa z przynajmniej dwoma literami.
Dostępne oferty pracy:
-
KUCHARZ
71 ofert, 11 regionów ▼2025-06-02 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Oporówek , Komierowo , Kielce , Krzemienna , Głubczyce , Augustów , Busko-Zdrój , Strzygi , Gryżyna , Rzeszów , Padew Narodowa , Sanok , Opole , Mielec , Toruń , Okoniny Nadjeziorne , Gorzów Wielkopolski , Biała Podlaska , Wysokie Mazowieckie , Grudziądz , Porosły , Zarzecze , Iława , Gołdap , Ryki , Suchedniów , Suwałki , Gogolin , Piekoszów , Wielimowo , Szczecin , Martiany , Olsztynek , Białystok , Małdyty , Choroszcz , Mielno , Tomaszów Lubelski , Brzeźnica , Wólka Panieńska , Strzebielino , Mikołajki , Tarnobrzeg , Kołobrzeg , Chęciny , Laskowice , Tylice , Łeba , Ełk , Gdańsk , Międzywodzie , Olecko , Bełchatów , Strzyżów , Konstantynów Łódzki , Prabuty , Zielona Góra , Łódź , Rypin , Bogucin
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/4470 Obowiązki: Przygotowywanie potraw wg przyjętych standardów restauracji, uczestnictwo w planowaniu zmian potraw w karcie, rzetelność w wykonywaniu obowiązków, higiena pracy oraz oszczędna gospodarka magazynowa. Praca o...
-
KUCHARKA/KUCHARZ
2025-06-01 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Pawłowiczki
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0728 Obowiązki: Przygotowywanie produktów do produkcji, obsługa gości indywidualnych oraz imprez okolicznościowych, wyrabianie pizzy oraz fast food, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt kuchenny Wym...
-
KUCHARZ / KUCHARKA
2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Hrubieszów
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0471 Obowiązki: przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur / przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte / dbałość o miejsce pracy / estetyczn...
-
KUCHARZ R108/1311-551/25
2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Włocławek
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1316 Obowiązki: praca w kuchni, utrzymanie stanowiska pracy w czystości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) Pozostałe wymagania: doświadczenie mi...
-
KUCHARZ R113/1316-556/25
2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Włocławek
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1320 Obowiązki: przygotowanie posłków dla gości restauracji Garage Hotel Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Pozostałe wymagania: możliwość przyuczenia, praca w godz.: 13:00-21:00 lub 14:00-22...
-
KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Okuninka
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0311 Obowiązki: Przygotowywanie oryginalnych dań kuchni tajskiej, zamawianie orginalnych produktów. Wymagania:Wymagania konieczne: Języki: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początk...
-
KUCHARZ/KUCHARKA
4 oferty, 4 regiony ▼2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Kalinówka , Toruń , Gryfice , Dębica
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1117 Obowiązki: Przygotowywanie posiłków; żywienie zbiorowe. Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych gotowanie samodzielne potraw ...
-
KUCHARZ R90/1293-533/25
2025-05-30 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Włocławek
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1298 Obowiązki: przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6) Pozostałe wymagania:...
-
KUCHARZ/ PIZZERMAN
2025-05-30 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gdańsk
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/4458 Obowiązki: Przygotowywanie dań i posiłków poprzez ustalone menu, utrzymanie standardów restauracji i porządku na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z ...
-
KUCHARZ-PIZZER
2025-05-30 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Sanok
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0238 Obowiązki: Do uzgodnienia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Pozostałe wymagania: Godz. pracy: do 10.00 do 18.00 i od 14.00 do 22.00Możliwość przyuczenia Miejsce pracy: Słowackiego 4...
-
KUCHARZ - DOPOSAŻENIE STANOWISKA PRACY (NR 1060)
2025-05-29 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Inowrocław
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1060 Obowiązki: przygotowywanie i wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Miejsce pracy: Królowej Jadwigi 24, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomor...
-
KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
2025-05-29 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Trzebież
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0213 Obowiązki: - przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Pozostałe wymagania: - doświadczenie zawodowe mile widziane.Pracodawca oferuje:- praca w godzinach 12:00-18:00,-...
-
KUCHARZ -PIZZER
2025-05-27 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Zagórz
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0220 Obowiązki: Przygotowywanie pizzy(możliwość przyuczenia) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Pozostałe wymagania: Możliwość przyuczenia kucharz-pizzer Miejsce pracy: Piłsudskiego, 38-5...
-
KUCHARZ (PP)
2025-05-27 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Starachowice
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0468 Obowiązki: przygotowanie potraw, obsługa sprzętu gastronomicznego Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: praca w zespole kreatywność odporność na stres Wykształcenie: zasadnicze zawo...
-
MŁODSZY KUCHARZ
2025-05-24 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Konikowo
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0844 Obowiązki: pomoc w przygotowaniu posiłków w żywieniu zbiorowym. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe Pozostałe wymagania: doświadczenie zawodowe lub wykształcenie kierunkowe M...
-
KUCHARZ*
2 oferty, 2 regiony ▼2025-05-21 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Winiary Dolne , Rzeszów
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1896 Obowiązki: Gotowanie i przygotowywanie posiłków głównie dla grup zorganizowanych oraz na imprezy okolicznościowe, praca głównie w weekendy (średnio 3 w m-cu ) i wybrane dni tygodnia. Wymiar etatu do uzgodnienia. Wym...
-
KUCHARZ - RESTAURACJA U CZAPY
2025-05-21 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Iława
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1222 Obowiązki: Przygotowywanie dań, potraw w restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: badania sanepidowskie Wykształcenie: gimnazjalne Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)...
-
KUCHARZ (TRADYCYJNA KUCHNIA POLSKA)
2025-05-20 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Jakubowice Konińskie
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1043 Obowiązki: Praca na kuchni; lepienie pierogów, smażenie naleśników, krokietów. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna...
-
KUCHARZ (NR 0981)
2025-05-14 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Inowrocław
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0981 Obowiązki: przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Pozostałe wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe Miejsce pracy: Przy Stawku 9, 88-100 Inowrocł...
-
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
3 oferty, 3 regiony ▼2025-05-14 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Hajnówka , Kędzierzyn-Koźle , Toruń
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0831 Obowiązki: przygotowywanie dań domowych, pomoc kucharzowi Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Pozostałe wymagania: Wymagane doświadczenie w przygotowywaniu dań domowych, mile wid...
-
POZOSTALI KUCHARZE
2025-05-13 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Kock
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0371 Obowiązki: Przygotowywanie dań tureckich, potraw bangalskich i arabskich Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: Umiejętność przygotowywania potraw kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej Wy...
-
KUCHARZ (NR 1104)
2025-05-08 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Bydgoszcz
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/1104 Obowiązki: - przygotowywanie posiłków, odpowiedzialność za prawidłową pracę w kuchni, znajomość kuchni polskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanit...
-
KUCHARZ (NR 0922)
2025-05-06 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Janikowo
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0922 Obowiązki: przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Pozostałe wymagania: wykształcenie bez znaczenia, min. 1rok doświadczenia zawodowego na samodzielnym stanow...
-
SAMODZIELNY KUCHARZ / KUCHARKA
2025-04-17 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Rajgród
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0142 Obowiązki: Obowiązki: przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie składników do gotowania, kontro...
-
KUCHARZ - SZEF ZMIANY
2025-04-08 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Niewieścin
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/25/0305 Obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odbpowiednią estetykę potraw, zarządzanie zmianą, nadzór nad jakością dań Wymag...