Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
KUCHARZ
53 oferty, 11 regionów ▼2024-06-02 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Fałków , Mielec , Sąsieczno , Kamień Śląski , Słubice , Kielce , Augustów , Białobrzegi , Tomaszów Lubelski , Gorzów Wielkopolski , Łęknica , Białystok , Kędzierzyn-Koźle , Nysa , Olsztyn , Mrągowo , Sandomierz , Przecław , Sanok , Starachowice , Ciechocinek , Choroszcz , Kolbuszowa Górna , Porosiuki , Łuszczów-Kolonia , Barlinek , Miłki , Żary , Zawady , Opole , Mielno , Krutyń , Kościerzyna , Pomigacze , Sopot , Kock , Gdańsk , Cekcyn , Wałcz , Gdynia , Łódź , Gryfice , Szczecinek , Chełm , Kołobrzeg , Kazimierza Wielka , Chełmno
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/24/4977 Obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, przyrządzanie/ wydawanie dań a'la carte, organizacja śniadań i obiadokolacji, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzi...
-
KUCHARZ-BUFETOWA
2024-05-30 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Opole
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/24/1048 Obowiązki: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami – wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – sprzedaż wyrobów garmażeryjnych, obsługa ...
-
KUCHARZ O SPECJALNOŚCI KUCHNIA ORIENTALNA-AZERSKA (NR 1461)
2024-05-28 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Bydgoszcz
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/24/1461 Obowiązki: przygotowywanie potraw zgodnie z menu i specyfikacjami receptur, opracowywanie regionalnych dań azerskich i kreowanie menu, koordynacja pracy zespołu kuchennego, kontrola jakości surowców i gotowych dań, mo...
-
KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
2024-05-28 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Lublin
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/24/1365 Obowiązki: -Przygotowywanie autentycznych potraw indyjskich: Odpowiedzialność za gotowanie tradycyjnych dań według autentycznych receptur. -Planowanie menu i zarządzanie zapasami: Tworzenie zróżnicowanego menu oraz za...