Kto szuka:
Agencja Zatrudnienia KS Service
Stanowisko:
Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności / od 8000 zł
Lokalizacja:
Środa Wielkopolska
wielkopolskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Opis stanowiska
Dla naszego Klienta, który jest jednym z liderów branży cukrowniczej w Polsce, poszukujemy osoby na stanowisko:Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
Lokalizacja: Środa Wielkopolska
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę bezpośrednio w firmie,
- wynagrodzenie od 8000 zł brutto,
- praca na pełen etat,
- elastyczny czas pracy - rozpoczęcie pracy między 6:30 a 8:30
- praca stacjonarna
- szkolenie stanowiskowe,
- bogaty pakiet socjalny (między innymi: dofinansowanie zajęć sportowych, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dodatkowe świadczenia socjalne, dofinansowanie wypoczynku, paczki świąteczne, dofinansowanie dojazdów do pracy).
Zakres obowiązków:
- nadzór nad systemami zarządzania jakością
- współpraca z zespołami produkcyjnymi nad wdrażaniem i utrzymaniem wymagań standardów zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności (HACCP, IFS;)
- monitorowanie wskaźników jakościowych w odniesieniu do wymagań wdrożonych standardów jakości
- doskonalenie rozwiązań systemowych w zakresie zarządzania jakością
- nadzór nad dokumentacją systemową, opracowanie i wdrażanie nowych procedur
- wdrażanie i doskonalenie kultury bezpieczeństwa żywności
- wsparcie osób odpowiedzialnych za procesy w definiowaniu punktów krytycznych dla jakości
- współpraca z osobami odpowiedzialnymi za procesy produkcyjne
- podnoszenie poziomu kompetencji w zakresie bezpieczeństwa żywności w całej organizacji
- kontrole i usprawnienia
- regularne audyty i przegląd procesów produkcyjnych
- identyfikacja obszarów wymagających poprawy oraz formułowanie rekomendacji dla osób odpowiedzialnych za
- nadzór nad realizacją działań korygujących i raportowanie statusy wykonania na poziomie organizacji
Wymagania:
- 2 lata pracy na podobnym stanowisku w przemyśle spożywczym
- wykształcenie wyższe: zarządzanie jakością, technologia żywności
- znajomość systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pasz: HACCP, IFS, GMP+
- wiedza z zakresu prawa żywnościowego
- podstawowa wiedza technologiczna umożliwiająca zrozumienie możliwych punktów ryzyka
- znajomość narzędzi systemowych służących rozwiązywaniu problemów (analiza statystyczna, metoda 8 kroków, Diagram Ishikawy)
- znajomość języka angielskiego na poziomie B2
- umiejętność szybkiego reagowania i podejmowania decyzji
- prawo jazdy kat. B i gotowość do wyjazdów służbowych
- dobra znajomość pakietu MS Office
Zainteresowała Cię powyższa oferta oraz spełniasz wymagania? Skontaktuj się z nami lub aplikuj!
Kontakt: 571******
Zapraszamy do współpracy – zespół Agencji Zatrudnienia KS Service S.A. wpis do KRAZ 23286
Benefity:
- Umowa o pracę
- Karta MultiSport
- Zwrot za dojazdy
- Bony Świąteczne
- Pakiet Ubezpieczeniowy
- Rozwój
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »