Kto szuka:
Klient portalu Praca.pl
Stanowisko:
Specjalista / Specjalistka ds. Jakości w Produkcji Spożywczej
Lokalizacja:
Nowa Sól
lubuskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Opis stanowiska
- Tworzenie i aktualizacja dokumentacji dotyczącej jakości i bezpieczeństwa żywności (procedury, instrukcje: HACCP, GMP).
- Aktywne wsparcie w projekcie rozbudowy zakładu produkcyjnego (opiniowanie nowych uruchomień).
- Definiowanie, weryfikacja i walidacja instrukcji operacyjnych (SOP).
- Nadzór nad przestrzeganiem wdrożonych standardów jakości i bezpieczeństwa w zakładzie.
- Koordynowanie audytów wewnętrznych oraz wdrażanie działań korygujących.
- Analiza danych statystycznych i trendów w celu planowania działań doskonalących.
- Udział w procesie obsługi reklamacji klientów.
- Wsparcie w obszarze przestrzegania regulacji prawnych dotyczących produkcji żywności.
Wymagania stawiane pracownikowi:
Wymagania
- Minimum 3 lata doświadczenia w pracy w obszarze jakości w branży spożywczej.
- Praktyczna znajomość standardów GFSI, HACCP oraz regulacji prawnych dla produkcji żywności.
- Znajomość języka angielskiego na poziomie min. B2 (swobodna komunikacja pisemna i ustna).
- Sprawna obsługa pakietu MS Office.
- Wysokie zdolności analityczne oraz umiejętność rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji.
- Dodatkowym atutem będą certyfikaty HACCP.
Firma oferuje:
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w międzynarodowej firmie.
- Szansa na rozwój zawodowy poprzez uczestnictwo w projektach i specjalistycznych szkoleniach.
- Możliwość skorzystania z lekcji języka angielskiego.
- Dostęp do prywatnej opieki medycznej.
- Dofinansowanie do wypoczynku wakacyjnego.
- Zniżki na produkty firmowe.
- Benefity biurowe: owoce, przekąski oraz cykliczne wydarzenia integracyjne.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




