Kto szuka:
MK Management
Stanowisko:
Kierownik ds. organizacji żywienia
Lokalizacja:
Katowice
śląskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Opis stanowiska
- Zarządzanie zespołem kuchni i organizacja codziennej pracy
- Planowanie grafików oraz koordynacja zadań personelu
- Kontrola jakości i zgodności serwowanych posiłków ze standardami
- Prowadzenie inwentaryzacji oraz monitorowanie zapasów magazynowych
- Optymalizacja wydatków w obszarze żywienia
Wymagania stawiane pracownikowi:
Wymagania
- Minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w obszarze gastronomii zbiorowej
- Znajomość zasad planowania posiłków i norm żywieniowych
- Wykształcenie kierunkowe (np. dietetyka, technologia żywności, zarządzanie produkcją)
- Umiejętność pracy z komputerem (pakiet MS Office), znajomość systemu HACCP
- Mile widziana znajomość programów do zarządzania gospodarką magazynową (np. MAPI)
- Samodzielność, dobra organizacja pracy oraz prawo jazdy kat. B
Firma oferuje:
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Narzędzia potrzebne do efektywnego pełnienia obowiązków
- Możliwość wdrażania własnych rozwiązań organizacyjnych
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »