Kto szuka:
MK Management
Stanowisko:
Kierownik oddziału
Lokalizacja:
Katowice
śląskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Opis stanowiska
- kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni
- ustalanie grafików pracy
- nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług
- optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów
- nadzór nad przeprowadzaniem inwentaryzacji, kontroli stanów magazynowych
Wymagania stawiane pracownikowi:
Wymagania
Wymagania niezbędne:
- minimum 2-letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku kierowniczym
- preferowane wykształcenie w kierunku dietetyka, technologia żywności,zarządzanie produkcją
- znajomość zasad żywienia zbiorowego
Wymagania dodatkowe:
- mile widziana znajomość obsługi programu MAPI
- znajomość przepisów, w tym HACCP
- umiejętność obsługi komputera (MS Office)
- prawo jazdy kat. B
- umiejętności organizacyjne i interpersonalne
- wysoka kultura osobista
Firma oferuje:
Oferujemy
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
-
niezbędne narzędzia pracy
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »