eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaGrupypl.praca.dyskusjenapiwki w gastronomi › Re: napiwki w gastronomi
  • Data: 2003-03-18 12:08:55
    Temat: Re: napiwki w gastronomi
    Od: "Anna" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Rafal" <?@?.?> napisał w wiadomości
    >
    > Haha - i to jest właśnie to o czym mówił Roman. Kelner ma swoją rację a
    > kucharz swoją :-)
    >
    No tak, tylko, ze kucharz przewaznie jak jest dobry to dostaje o wiele
    wiecej od kelnera. Jesli szef zabiernapiwki to poprostu jest bandzior i
    tyle. Ja bym szukała innej knajpy z draniem nie wygrasz to jego knajpa. W
    końcu kucharz mógł być kelnerem - to kim jest to jego wybór. niektóre zawody
    naja profity innie. To tak jakby gość z taśmy wymagał od menadżera, żeby mu
    oddawał część pensji bo on pilnuje na tasmie produkty, na których taki
    menadżer zarabia kupe kasy.

    pozdrawiam

    Ania


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1