eGospodarka.pl

Twoje ustawienia

Praca

Katalog firm

Forum Firma

Grupy

Szukaj w grupach

 

Inne grupy

Newsletter

Tak, chcę otrzymywać bezpłatny newsletter.

 
Dziennik eGospodarka.pl
Analizator
Tydzień w gospodarce
txt html
 


E-booki w prezencie!
więcej informacji »

Książki

POLECAMY




Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "FOX31" <f...@w...pl>
Newsgroups: pl.praca.dyskusje
Subject: opinie o "impel it"
Date: Mon, 22 Oct 2007 22:44:18 +0200
Organization: Onet.pl
Lines: 7
Message-ID: <ffj23k$r1j$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: host-87-99-61-78.lanet.net.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.onet.pl 1193085876 27699 87.99.61.78 (22 Oct 2007 20:44:36 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 22 Oct 2007 20:44:36 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6000.16545
X-Sender: BJcrB2Knk05AWY78j7MV70OpPHUoLs3m
X-Antivirus-Status: Clean
X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6000.20661
X-Antivirus: avast! (VPS 000783-0, 2007-10-21), Outbound message
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.praca.dyskusje:214458
Ukryj nagłówki

witam,
proszę o opinie na temat pracy w firmie "impel it".
jak sie tam pracuje, jaka atmosfera?
na jakim poziomie kształtują sie zarobki?

pozdrawiam

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
majdano ekonomika (#122)
inicjatywa (#121)
PIT
wałęsa załatwił (#120)
To może coś o pracy?
dziś w europie (#119)
Odpowiedzialność za szkodę nieumyślną - stosunek pracy vs umowa o dzieło
kuźnia po/eu elit (#118)
50% pracujących zawodowo po 40 ma zawał
atak na "hejterów" (#117)
Kredyty dla biznesu
czarny blokuje (#116)
umowa zlecenie
ogłoszenie parafialne (#115)
NATO (#114)
Bazy Access, Bazy Danych, Programy Excel VBA, .NET, Bazy SQL, realizacja na zlecenie, tel. +48 516 909 360, FAKTURA VAT i EU VAT, freelancer
Analityk Procesów Biznesowych w IT (Poznań)
Sharepoint Developer (Warszawa/Poznań/praca zdalna)
JAVA Developer (Poznań)
JAVA Developer (Szczecin)
Senior Developer PHP (Poznań)
Bazy Access, Bazy Danych, Programy Excel VBA, .NET, Bazy SQL, realizacja na zlecenie, tel. +48 516 909 360, FAKTURA VAT i EU VAT, freelancer
?????? ????????? :????? ?????? ????? ????? ???? ??????? ?????? ??????? ????? ????????? ????????
Bazy Access, programy Excel VBA, aplikacje .NET, bazy SQL Server, na zlecenie, tel . +48 516 909 360, FAKTURA VAT i VAT UE, wg założeń klienta, 161014
Bazy Access VBA , programy Excel VBA , aplikacje .NET , bazy SQL Server , na zlecenie , tel . +48 516 909 360, FAKTURA VAT i VAT UE. wg założeń klienta, 151014
majdano ekonomika (#122)
Bazy Access VBA , programy Excel VBA , aplikacje .NET , bazy SQL Server , na zlecenie , tel . +48 516 909 360, FAKTURA VAT i VAT UE. wg założeń klienta
Programista C#
inicjatywa (#121)
PIT
O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy
Na skróty: Oferty pracy Kodeks pracy Kredyty i lokaty Wskaźniki i stawki Wzory dokumentów Kalkulatory Tematy Usenet

Copyright © Kasat Sp. z o.o.

 
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.