-
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: Agryppa <b...@m...tam.pl>
Newsgroups: pl.praca.dyskusje
Subject: Re: Jak często zamawiasz pizzę i niesmakuje?
Date: Tue, 24 Jul 2007 01:52:36 -0500
Organization: Onet.pl
Lines: 37
Message-ID: <f847pd$cu5$1@news.onet.pl>
References: <f7saj2$dis$2@news.onet.pl> <f7sho0$3kp$1@atena.e-wro.net>
NNTP-Posting-Host: cab-dr-cas1-162.dial.airstreamcomm.net
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8Bit
X-Trace: news.onet.pl 1185260142 13253 69.4.112.163 (24 Jul 2007 06:55:42 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 24 Jul 2007 06:55:42 +0000 (UTC)
X-Sender: Jwmvmy0I8pEXZU7FI0vN0FBVlcpQ2LJv
X-face: 4*<(o(Mi'kRmNg<x4)u@u7wubkb:/>O?ej6KrX:'{$$f`v/~*nQ;Q%Ya@.<#)!/Fu5!+]Re#y?gi"
cXI-`i(>fK;7'nYQfO-2fC20eMG-Qve&rH'^4<#Q6L\+|!p)JC~|rvkNytQSjr7,3O+`6\/a]b^Q]
V|YwQsVIC2
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.praca.dyskusje:210364
[ ukryj nagłówki ]DooMiniK wrote:
> Ile metrów ?
Powiem szczerze, że zaskoczyłeś mnie precyzją uderzenia!
Chodzi o największą z oferowanych. Zwykle w menu jest mała, średnia i
duża/wielka. Ta wielka jest taka, że głodny rolnik nie jest w stanie
jej dokończyć, gdyż jej objętość przekracza rozmiar żołądka 2,5 raza.
Jeśli nie znasz objętości żołądka to odsyłam do encyklopedii. Bez
podania źródła podam, że jest to 350 gram (pojemność żołądka). Ta
liczba nie dotyczy amerykanów :-)
>
>> Składników: 5
>
> - woda
> - mąka
> - oliwa
> - polepszacz
> - jajka w proszku
Cieszę się, że tak mocno się pomyliłeś w kalkulacjach.
Składniki mojej pizzy to: ciasto i sos (objęte tajemnicą a zawierają
około 20 składników razem) plus 5 tzw "toppingów". Chodzi o składniki,
które klient prosi na pizzy i które są "wyróżnialne" typu, cebula,
oliwki, kiełbasa peperoni, ser mozzarella, rybka anczowitka, pieczarki,
szyneczka, itd.
Niestety do pizzy nie stosuję jajek w proszku, o które prosisz. Ale,
jeśli je przez telefon zamówisz to podam.
> Nie rozumiem - a zimną się wyciąga najczęściej, czy jak ?
Moja pizza nigdy nie stygnie, gdy ją kupisz. Ponieważ to Ty ją pieczesz
w piekarniku u siebie w domu, akademiku, kolegi, koleżanki, nawet na
grylu.
Ma kosztować średnio 12 PLN
>> Agryppa
Następne wpisy z tego wątku
Najnowsze wątki z tej grupy
- is it live this group at news.icm.edu.pl
- praca 12/24
- 5 minut przerwy przy komputerze
- raczej już nigdy nie będę pracował w Polsce
- Stanowiska sztucznie tworzone
- Re: SOLUTIONS MANUAL: Optical Properties of Solids 2nd Ed by Mark Fox
- zapłata
- Re: Cwana cwaniurka czyli niemieccy oszuści.
- Re: Cwana cwaniurka czyli niemieccy oszuści.
- Jawność zarobków wszystkich
- rozmówki przy wódeczce...
- herbatka...
- Re: POSZUKUJĘ NIEWIELKIEJ POŻYCZKI
- Uploads - What is wrong with Easynews
- Zarobki w dolarach, a VAT, podatek i fakturowanie
Najnowsze wątki
- 2024-05-20 Opole => Consultant/Implementer Comarch ERP XL <=
- 2024-05-20 Białystok => Starszy inżynier oprogramowania (Rust) <=
- 2024-05-20 Warszawa => Java Engineer <=
- 2024-05-20 Gdańsk => Specjalista ds. Sprzedaży <=
- 2024-05-20 Zielona Góra => Engineer R&D Mechanic <=
- 2024-05-20 Zabrze => Junior HelpDesk <=
- 2024-05-20 Warszawa => Key Account Manager <=
- 2024-05-20 Warszawa => Programista Full Stack .Net <=
- 2024-05-20 Kraków => Senior .Net Programmer <=
- 2024-05-20 Kraków => Programista .Net - Senior <=
- 2024-05-18 Szczecin => UX/UI Designer <=
- 2024-05-18 Warszawa => Mid PHP Developer (Laravel) <=
- 2024-05-18 Warszawa => Software .Net Developer <=
- 2024-05-18 Warszawa => Mid/Senior QA Engineer <=
- 2024-05-18 Ulm => Solution Architect (sichere Kommunikation und IoT-Loesungen <=