Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
KIEROWNIK WARSZTATU SAMOCHODOWEGO
2 oferty, 1 region ▼2025-06-10 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Przemyśl , Tarnobrzeg
oferta w kategorii: Zarządzanie, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/0694 Obowiązki: Organizacja pracy warsztatu i przydzielanie zadań pracownikom. Diagnozowanie problemów technicznych i nadzór nad ich usuwaniem. Kontrola jakości wykonywanych usług naprawczych i serwisowych. Prowadzenie dok...
-
KIEROWNIK/MAJSTER ROBÓT SANITARNYCH
2025-06-10 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Bonin
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/0922 Obowiązki: nadzór nad pracami, kierowanie zespołem Wymagania:Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: dyspozycyjność Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Pozostałe wymagania: umiejętności kierowani...
-
Kierownik Strefy Gastronomicznej
2025-06-10 HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
obserwuj ofertę miejsce pracy: Brojce (pow. gryficki , gm. Brojce)
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
To rola dla Ciebie, jeśli nasze wartości są Ci bliskie: Gościnność - potrafisz przyjąć gości z uśmiechem i zarazić tym zespół Radość - tworzysz atmosferę, w której ludzie się wspierają i dobrze pracują Zaangażowanie - jesteś obecn...
-
Kierownik Gastronomii
2025-06-09 Praca.pl
obserwuj ofertę miejsce pracy: Brojce (pow. gryficki , gm. Brojce)
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Zakres obowiązków: Kierowanie zespołem 20-30 osób z energią i szacunkiem. Budowanie pozytywnej atmosfery współpracy i wsparcia. Planowanie grafików i organizacja pracy punktów gastronomicznych. Rekrutacja i wdrażanie nowych pracowników ...
-
Zastępca Kierownika
2025-06-09 Niro Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Ruda Śląska
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska nadzór nad stanem technicznym kuchni, przeprowadzanie drobnych napraw na terenie kuchni, kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni w zastępstwie kierownika, ustalanie grafików pracy, nadzór nad przepro...
-
Kierownik Restauracji
2025-06-08 Klient portalu Praca.pl
obserwuj ofertę miejsce pracy: Poznań
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska Zarządzanie zespołem pracowników Utrzymywanie standardów dekoracji i czystości w sali restauracyjnej Współpraca z szefem kuchni w celu zapewnienia jakości i dostępności dań Zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta ...
-
Kierownik Recepcji
2 oferty, 2 regiony ▼2025-06-07 Klient portalu Praca.pl
obserwuj ofertę miejsce pracy: Nowy Dwór Mazowiecki , Kraków
oferta w kategorii: Administracja biurowa, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska Zarządzanie recepcją, w tym rekrutacja, szkolenia i organizacja pracy. Planowanie grafików, rozliczenia finansowe i raportowanie. Zapewnianie najwyższej jakości obsługi klienta i dokumentacji. Kontrola bezpieczeństwa ...
-
Zastępca Kierownika Kuchni
2025-06-07 Niro Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Ruda Śląska
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Opis stanowiska Nadzorowanie stanu technicznego oraz przeprowadzanie niezbędnych napraw w kuchni. Zastępstwo kierownika: zarządzanie personelem, ustalanie grafików pracy. Nadzór nad inwentaryzacją i kontrola stanów magazynowych. Zama...
-
Zastępca Kierownika Działu F&B
2025-06-05 Novotel & ibis Poznań Centrum
obserwuj ofertę miejsce pracy: Poznań
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Zadania: Wspieranie kierownika w zarządzaniu codzienną pracą restauracji Dbanie o wysoką jakość obsługi i satysfakcję gości Koordynacja zespołu pracowników oraz zapewnianie przestrzegania standardów marki Współodpowiedzialność za sprz...
-
Kierownik Kontroli Jakości – branża spożywcza
2025-06-04 Agram S.A.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Lublin
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Monitorowanie jakości produktów oraz kontrola zgodności procesów z normami Reagowanie na niezgodności w trakcie produkcji Tworzenie i aktualizacja dokumentacji jakościowej, wdrażanie systemu HACCP Nadzór nad rotacją półproduktów i gotowyc...