Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
Piekarz ze znajomością języka polskiego
2025-07-04 Emile Patissier
obserwuj ofertę miejsce pracy: Carlow
oferta w kategorii: Praca fizyczna
Zadania: Wypiek i przygotowanie wyrobów piekarniczych zgodnie z recepturami; Kontrola jakości wypieków; Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
-
Cukiernik ze znajomością języka polskiego
2025-07-04 Emile Patissier
obserwuj ofertę miejsce pracy: Carlow
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Zadania: Wypiek i przygotowanie wyrobów cukierniczych zgodnie z recepturami; Kontrola jakości wypieków; Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
-
Pomoc kuchenna ze znajomością języka polskiego
2025-07-04 Emile Patissier
obserwuj ofertę miejsce pracy: Carlow
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Zadania: Obsługa i czyszczenie sprzętu kuchennego; Pomoc przy rozładunku i przechowywaniu dostaw; Organizacja zapasów i dbanie o ich jakość; Współpraca z zespołem kuchennym przy przygotowywaniu wypieków; Realizacja zadań zleconych p...
-
Piekarz
2025-07-04 Emile Patissier
obserwuj ofertę miejsce pracy: Carlow
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering -
Cukiernik
2025-07-04 Emile Patissier
obserwuj ofertę miejsce pracy: Carlow
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering -
Pomoc kuchenna bez znajomości języka angielskiego
2025-07-02 Emile Patissier
obserwuj ofertę miejsce pracy: Carlow
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Zadania: Czyszczenie i utrzymanie sprzętu kuchennego; Pomoc w rozpakowywaniu dostaw i organizacji magazynu; Kontrola rotacji zapasów, dbanie o świeżość składników; Wsparcie zespołu kuchni przy przygotowywaniu wypieków; Wykonywanie d...
-
Cukiernik bez znajomości języka angielskiego
2025-07-02 Emile Patissier
obserwuj ofertę miejsce pracy: Carlow
oferta w kategorii: Praca fizyczna
Zadania: Przygotowywanie i wypiek różnorodnych wyrobów cukierniczych; Dbałość o jakość i estetykę produktów; Przestrzeganie standardów produkcji i zasad higieny.