Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
MŁODSZY MENADŻER
2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Koszalin
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/0879 Obowiązki: Zarządzanie restauracją lub obszarem restauracji i koordynowanie pracy podległych pracowników. Odpowiedzialność za przestrzeganie i nadzorowanie przestrzegania procedur operacyjnych, personalnych, szkolenio...
-
PRACOWNIK RESTAURACJI
2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Koszalin
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/0877 Obowiązki: Pracownik kuchni – przygotowywanie burgerów, smażenie frytek. Pracownik beverage cell – przygotowywanie deserów i napojów. Sprzątanie restauracji. Rozkładanie dostaw w magazynach. Wymagania:Wymagania koni...
-
POMOC KUCHENNA
5 ofert, 1 region ▼2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Chłopy , Konikowo , Batowo , Koszalin , Mielno
oferta w kategorii: Sprzedaż, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/4398 Obowiązki: Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejszy potrawy. Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Codzienna podstawowa obsługa pieca konwekcyjnego parowego....
-
POKOJOWA
2 oferty, 1 region ▼2025-05-31 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Jarosławiec , Mrzeżyno
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/2055 Obowiązki: - ZAPEWNIENIE HIGIENY, CZYSTOŚCI I PORZĄDKU W POKOJACH HOTELOWYCH /ŚCIELENIE ŁÓŻEK, - SPRZĄTANIE ŁAZIENEK, - SPRZATANIE SAL KONFERENCYJNYCH I POMIESZCZEŃ OGÓLNODOSTĘPNYCH W OBIECKIE, - ZMYWANIE NACZYŃ. ...
-
KIEROWNIK GASTRONOMII
2 oferty, 1 region ▼2025-05-27 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Kołobrzeg , Jarosławiec
oferta w kategorii: Zarządzanie, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/0487 Obowiązki: NADZÓR NAD WSZYSTKIMI DZIAŁANIAMI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM, PLANOWANIE PRACY, KONTROLA JAKOŚCI POTRAW, OPRACOWYWANIE JADŁOSPISÓW, REALIZOWANIE ZAŁOZEŃ BUDZETOWYCH, NADZOROWANIE ZAOPATRZENIA, WSPÓŁPRACA Z INNYM...
-
MANAGER GASTRONOMII
2025-05-24 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Wałcz
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/25/0479 Obowiązki: 1. Odpowiedzialność za całokształt funkcjonowania gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo 2. Zarządzanie zespołem: rekrutacja, grafiki, standardy pracy, rozwój personelu 3. Współpraca z szefem kuchni...