Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
TECHNOLOG PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Lokalizacja:
Cmolas
podkarpackie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/25/0265
Obowiązki:
Projektowanie i koordynowanie wdrożeń nowych wyrobów;
Tworzenie dokumentacji technologicznej nowych produktów;
Kontrola jakościowa wyrobów gotowych, procesów produkcyjnych oraz surowców przy prze-prowadzaniu prób technologicznych;
Nadzór nad zgodnością wyrobów gotowych z procesami technologicznymi;
Tworzenie dokumentacji do audytów wewnętrznych i nadzór nad przestrzeganiem procedur HACCP, IFS w zakładzie. Po okresie próbnym umowa na czas określony.
Wymagania:Wymagania konieczne:
Języki:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne
Pozostałe wymagania:
- Wymagania konieczne:Znajomość zagadnień prawa żywnościowego;Znajomość systemów zarządzania jakością;Dobra znajomość Excela;Umiejętności analizowania i rozwiązywania problemów;Samodzielność, kreatywność i rzetelnośćMile widziane _ POSIADANIE CERTYFIKATU - Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 2200,HACCP,IFS, BRC,
Miejsce pracy: Rzeszowska 10, 36-105 Cmolas, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV można składać:osobiście w siedzibie firmy: ul. Rzeszowska 10, 36-105 Cmolas mailowo na adres: kadry@lestello.com.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »