Kto szuka:
Zdrojowa Hotels
Stanowisko:
Kucharz al’a carte / Kucharka al’a carte
Lokalizacja:
Szklarska Poręba
dolnośląskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- Przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami;
- Zapewnienie właściwego wykorzystania i magazynowania produktów;
- Kontrola i utrzymanie czystości oraz standardów bezpieczeństwa;
- Współpraca z zespołem oraz z pozostałymi działami.
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Posiadasz doświadczenie na stanowisku samodzielnego kucharza i gotowość do pracy zmianowej;
- Cechuje Cię operatywność, kreatywność, samodzielność;
- Przynajmniej w stopniu komunikatywnym posługujesz się językiem angielskim;
- Chcesz i umiesz pracować w zespole;
- Przede wszystkim chcesz;
- Posiadasz aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
- Doświadczenie w pracy w hotelach lub w renomowanych restauracjach.
Firma oferuje:
- Stabilne warunki zatrudnienia, umowa o pracę, umowa zlecenie;
- Przyjazną atmosferę (to dla Nas ważne);
- Pracę w hotelu Radisson, którego marka znana jest na całym świecie, kierujemy się mottem: „Yes, I Can!”;
- Możliwość rozwoju i szkoleń sieciowych;
- Pakiet świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych;
- Pakiet zniżek pracowniczych na pobyty w sieci Zdrojowa Hotels ( m.in. hotele, restauracje, usługi Spa i Wellness).
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »