Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
MAGAZYNIER KUCHNI SZPITALNEJ
Lokalizacja:
Mielec
podkarpackie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/24/0973
Obowiązki:
1. Przestrzeganie zasad higieny.
2. Prawidłowe zamawianie, przyjmowanie i składowanie towaru.
3. Prowadzenie rejestrów i kontrola dokumentów magazynowych.
4. Kontrola stanów magazynowych oraz termonów przydatności produktów spożywczych w magazynie.
5. Pomoc przy wydawaniu posiłków na oddziały szpitalne.
6. Rzetelne wykonywanie poleceń Kierownika kuchni szpitalnej.
Praca na 1/2 etatu w godz. 7-15 od poniedziałku do piątku (godziny do ustalenia z pracodawcą)
Wymagania:Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe
Pozostałe wymagania:
- - wyksztalcenie minimum zawodowe- preferowane doświadczenie w pracy w gastronomii- preferowana umiejętność planowania i organizacji pracy- komunikatywność, umiejętność pracy z zespołem- posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej
Miejsce pracy: Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt z pracodawcą:- telefonicznie: Roksana Krzystyniak 17 78 00 131- mailowo - sekretariat@szpital.mielec.pl,- osobiście - Sekretariat Dyrektora Szpitala Specjalistycznego im. Edmunda Biernackiego w Mielcu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »