Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
KIEROWNIK DZIAŁU ŻYWIENIA
Lokalizacja:
Opole
opolskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/25/1229
Obowiązki:
1. kierowanie i nadzór nad realizacją zadań działu żywienia,
2. sporządzanie grafików czasu pracy dla pracowników kuchni,
3. przygotowywanie jadłospisu dekadowego,
4. dbanie o prawidłowy stan higieniczno-sanitarny kuchni, pomieszczeń pomocniczych i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
5. szacowanie wartości dostaw na żywność oraz środków czystości,
6. sprawdzanie prawidłowości wystawionych faktur
Wymagania:Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- doświadczenie w pracy w zespole
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
Pozostałe wymagania:
- [Inne] : - wykształcenie: wyższe o kierunku gastronomicznym- mile widziane min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku- znajomość przepisów wynikających z ustawy o pracownikach samorządowych, prawa pracy, o finansach publicznych, zamówień publicznych, - doświadczenie w gastronomi, prowadzeniu dokumentacji HACCP
Miejsce pracy: Chmielowicka 2, 45-738 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Staż pracy: lata: 5
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »