Kto szuka:
Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Stanowisko:
Chef de Partie – a'la carte
Lokalizacja:
Jachranka
mazowieckie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni restauracyjnej
- Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni
- Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności
- Ścisła współpraca z zespołem kuchni i serwisu
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Doświadczenie w pracy minimum rok
- Gotowość do wykonywania zadań w warunkach dużej presji czasu
- Motywacja i pasja do gotowania, chęć rozwoju zawodowego
- Doskonałe umiejętności komunikowania się i pracy zespołowej
- Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP
- Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne
Firma oferuje:
- Praca w zespole otwartym na ludzi
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub B2B
- Liczne możliwości rozwoju zawodowego
- Elastyczny grafik, możliwe nadgodziny
- Możliwość dołączenia do dodatkowego ubezpieczenia grupowego
- Prywatna opieka medyczna, dostęp do 63 specjalności
- Program emerytalny
- Szkolenia rozwojowe i stanowiskowe
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »