Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
POMOC KUCHENNA
7 ofert, 1 region ▼2024-05-11 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Szczecno , Kielce , Bocheniec , Sandomierz , Tokarnia , Wodzisław
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/4313 Obowiązki: Przygotowywanie ciasta na pieczywo, wypiekanie chlebów i ciast, przygotowywanie pierogów. Praca od środy do soboty, w godzinach 12-16. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne pod...
-
POKOJOWA
2 oferty, 1 region ▼2024-05-11 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Ostrowiec Świętokrzyski , Bocheniec
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/4249 Obowiązki: Dbanie o czystość w hotelu, sprzątanie pokoi gości i pozostałych pomieszczeń hotelowych. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach: 8-16. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe ...
-
PRACOWNIK RESTAURACJI
2024-05-07 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Kielce
oferta w kategorii: Sprzedaż
Numer oferty: StPr/24/0621 Obowiązki: wg. potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, inne Pozostałe wymagania: Wymagania; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Motywacja do pracy, sumienność, mil...
-
POMOC KUCHARZA
2024-05-07 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Rytwiany
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/0421 Obowiązki: Pomoc w przygotowywaniu posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających na pobycie, w sporządzaniu różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, urządzeń znajdujący...
-
PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ
2024-05-07 Centralna Baza Ofert Pracy
obserwuj ofertę miejsce pracy: Łączyn
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Numer oferty: StPr/24/0380 Obowiązki: -obszar produkcji: praca przy grilu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów ( np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów; -obszar sprzedaży: przygotow...