Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
KIEROWNIK GASTRONOMII
Lokalizacja:
Jarosławiec
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/25/0360
Obowiązki:
Zakres obowiązków – Menadżer Restauracji
Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji,koordynacja pracy zespołu (kuchni, sali, baru),kontrola jakości obsługi klienta i standardów serwisu.Nadzór nad personelem, rekrutacja, szkolenie, motywowanie i ocenianie pracowników,tworzenie grafików pracy i kontrola czasu pracy.
Zarządzanie finansami i budżetem,kontrola kosztów, marż, zamówień i stanów magazynowych,analiza sprzedaży i przygotowywanie raportów finansowych.
Tworzenie i wdrażanie strategii rozwoju restauracji,planowanie promocji, kampanii marketingowych i wydarzeń specjalnych,budowanie pozytywnego wizerunku lokalu.
Zapewnienie zgodności z przepisami,kontrola standardów sanitarnych, BHP i przeciwpożarowych,nadzór nad dokumentacją i wymaganymi pozwoleniami.
Wymagania:Wymagania konieczne:
Języki:
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Umiejętności i uprawnienia:
- Obsługa kas fiskalnych, terminala płatniczego wraz z fakturowaniem
- komunikatywność, wysoka kultura osobista
- aktualna książeczka Sanepid
Wykształcenie:
- pomaturalne/policealne
Pozostałe wymagania:
- Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C2 - biegły, w piśmie: C2 - biegły
Miejsce pracy: Bałtycka 1, 76-107 Jarosławiec, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »