Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
Kierownik restauracji - stołówka pracownicza
2 oferty, 1 region ▼2024-05-18 Dussmann Polska Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gliwice , Gorzyczek , k. , Żory , Rybnik
oferta w kategorii: Inne / Pozostałe, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu poszukuje kandydatów/ -ek na stanowisko: Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza) LOKALIZACJA: Gorzyczki Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracow...
-
Asystent/ka Kierownika Obiektu w Świebodzinie
2024-05-17 Dussmann Polska Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Świebodzin
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Dussmann Polska Sp. z o. o. poszukuje do swojego zespołu: Asystent/ka Kierownika Restauracji Pracowniczej Oferujemy: - Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę. - Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej organizacji. - Benefity poz...
-
Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej
2024-05-16 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Świebodzin
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Oferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę. Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej organizacji. Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, karta Mulltisport). Wolne we...
-
Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)
2024-05-16 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Jastrzębie-Zdrój
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji ...
-
Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe
2024-05-13 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gorzyczki
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja Nadzór i kierowanie strefą produkcji or...