Znajdź oferty pracy
Dostępne oferty pracy:
-
Kierownik restauracji - stołówka pracownicza
2 oferty, 1 region ▼2024-05-18 Dussmann Polska Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gliwice , Gorzyczek , k. , Żory , Rybnik
oferta w kategorii: Inne / Pozostałe, Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu poszukuje kandydatów/ -ek na stanowisko: Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza) LOKALIZACJA: Gorzyczki Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracow...
-
Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)
2024-05-16 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Jastrzębie-Zdrój
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji ...
-
Szef Kuchni (stołówka pracownicza)
2024-05-14 Dussmann Polska Sp. z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gorzyczek , k. , Żory , Rybnik , Gliwice
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu, poszukuje kandydatów/-ek na stanowisko: Szef Kuchni (stołówka pracownicza) LOKALIZACJA: Gorzyczki Oferujemy: Bezpłatne posiłki pracownicze Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy ...
-
Szef Kuchni – żywienie zbiorowe
2024-05-13 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gorzyczki
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Oferujemy: Bezpłatne posiłki pracownicze Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego) Możliwość rozwoju w str...
-
Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe
2024-05-13 Dussmann Polska Sp.z o.o.
obserwuj ofertę miejsce pracy: Gorzyczki
oferta w kategorii: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja Nadzór i kierowanie strefą produkcji or...