Kto szuka:
EKOMECH SP. Z O.O. KŁĘBOWIEC
Stanowisko:
Manager gastronomii
Numer referencyjny:
StPr/25/0479
Lokalizacja:
Wałcz
zachodniopomorskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Opis stanowiska
- Odpowiedzialność za całokształt funkcjonowania gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo
- Zarządzanie zespołem: rekrutacja, grafiki, standardy pracy, rozwój personelu
- Współpraca z szefem kuchni - ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenie produktowe
- Wdrażanie i nadzór nad procesami operacyjnymi (HACCP, BHP, kontrola stanów magazynowych)
- Współzarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi gastronomi w celu maksymalizacji przychodów i zysków
- Stała kontrola jakości produktu i obsługi, poziomu zadowolenia gości z usług gastronomicznych oraz konferencyjnych
- Udział i nadzór w miesięcznych i rocznych inwentaryzacjach
- Współtworzenie i przygotowanie kart menu, ofert sprzedażowych w gastronomii oraz akcji promocyjnych
Wymagania stawiane pracownikowi:
Wymagania
- Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- Język: angielski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C1 - zaawansowany
- Język: niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
- Umiejętność analitycznego myślenia
- Elastyczność, wysoka motywacja, doświadczenie w kontaktach z klientami, dobre maniery.
- Znajomość systemu HACCP
- Klarowna i szybka komunikacja - z zespołem, przełożonym i działami wspierającymi (kuchnia, marketing, operacje)
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Firma oferuje:
Oferujemy
- Wynagrodzenie brutto: od 11 000 PLN
- Możliwość zatrudnienia w ramach umowy zlecenia ze stawką 65 zł/h
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »