Kto szuka:
Centralna Baza Ofert Pracy
Stanowisko:
KONTROLER JAKOŚCI PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Lokalizacja:
Wałowice
łódzkie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Numer oferty: StPr/25/0241
Obowiązki:
Organizacja i współudział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych systemów jakości i bezpieczeństwa produktu; nadzór nad dokumentacją jakościową w procesie produkcyjnym; wdrażanie oraz ulepszanie procesów zgodnie ze standardami jakościowymi; definiowanie planów poprawy do wyeliminowania powstałych niezgodności w trakcie Kontroli Jakości.
Wymagania:Wymagania konieczne:
Języki:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Umiejętności i uprawnienia:
- znajomość systemu ISO i HACCP
- -zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności
- auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
Pozostałe wymagania:
- [Umiejętność 2] : Tworzenie planu i procedur analiz jakościowych[Umiejętność 1] : Identyfikacja problemów jakościowych, koordynacja działań korygujących i zapobiegawczych;[Inne] : Preferowane wykształcenie wyższe: technologia żywności, towaroznawstwo; umiejętność zarządzania zespołem; umiejętność podejmowania decyzji i kreatywnego rozwiązywania problemów; umiejętność samodzielnego planowania; dobre umiejętności analityczne; wysoka odporność na stres
Miejsce pracy: 96-200 Wałowice 43, powiat: rawski, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »