eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaOferty pracy ŁódźKierownik Obiektu Gastronomicznego

Kto szuka:

Dussmann Polska Sp. z o.o.

Stanowisko:

Kierownik Obiektu Gastronomicznego

Lokalizacja:

Łódź

łódzkie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.

Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

 Obecnie Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,

poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:

Kierownik Obiektu Gastronomicznego

Miejsce pracy : Głuchów/stołówka pracownicza

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
  • Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia
  • Prace w systemie zadaniowym  
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
  • Profesjonalne szkolenia

 Zadania:

  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
  • Kontrola jakości sporządzanych potraw
  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
  • Raportowanie wyników do przełożonych
  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
  • Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
  • Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP

Osoby zainteresowane proszę  wysyłać swoje CV klikając APLIKUJ














Wymagania stawiane pracownikowi:

Oczekujemy:

  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
  • Znajomość zagadnień HACCP
  • Dobrej znajomości MS Office
  • Znajomości  prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem
  • Dobrej organizacja pracy
  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy infopraca

Szukasz pracownika?
Opublikuj ofertę na eGospodarka.pl

sprawdź szczegóły

data publikacji: 2025-07-14

do końca oferty: 19 dni

pracodawca: Dussmann Polska Sp. z o.o.

branże: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering

aplikuj

Sprawdź oferty na podobne stanowiska

Praca - wiadomości i porady

Wakacyjne miesiące to dla nastolatków doskonały czas, aby zdobyć pierwsze doświadczenie zawodowe. To nie tylko szansa na dodatkowy zarobek, ale przede wszystkim wartościowa lekcja odpowiedzialności, samodzielności i planowania. Zatrudnienie ...

Trwają intensywne działania nad projektem ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę. Ustawa ma wdrożyć do polskiego prawa unijną dyrektywę w sprawie adekwatnych wynagrodzeń minimalnych w Unii Europejskiej. Polska jak i inne kraje ...

Na jakie wynagrodzenia mogą liczyć obecnie specjaliści w dziedzinie marketingu i sprzedaży? Odpowiedzi na to pytanie dostarcza przygotowany przez Manpower we współpracy z portalem pracy RocketJobs.pl "Raport Trendów 2025. Wynagrodzenia i ...

Polski rynek pracy stoi przed znaczącą transformacją w związku z wejściem w życie od 1 czerwca 2025 roku nowych przepisów dotyczących zatrudniania cudzoziemców. Wprowadzenie pełnej elektronizacji procedur, zniesienie testu rynku pracy ...

No Fluff Jobs opublikował wyniki raportu "Rynek pracy IT 2024/2025". Opracowanie rzuca światło na sytuację w branży, wyjawiając szczegóły dotyczące m.in. oferowanych pracownikom zarobków, benefitów pozapłacowych oraz udogodnień w ...