Kto szuka:
MOLTTON
Stanowisko:
Technolog żywności
Lokalizacja:
Tychy
śląskie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
Zakres obowiązków:
- opracowywanie i wdrażanie technologii wytwarzania produktów, nadzór technologiczny nad produkcją,
- cykliczna analiza technologiczna, ekonomiczna i jakościowa obecnych oraz projektowanych produktów,
- uczestnictwo w spotkaniach z klientami oraz budowanie z nimi silnych relacji,
- wdrażanie nowych produktów oraz optymalizacja produktów istniejących,
- przygotowywanie i koordynacja prób oraz testów artykułów obecnie produkowanych oraz projektowanych,
- ścisła współpraca z odpowiednimi działami oraz managerami działu handlowego w zakresie przygotowania i wdrażania nowych produktów w maksymalnie efektywny produkcyjnie i finansowo sposób,
- przygotowywanie danych do wycen produktów przez technologów,
- przeprowadzanie testów produkcyjnych dla nowych produktów, ocena ich rezultatów oraz proponowanie efektywnych rozwiązań.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresu technologii żywności lub kierunków pokrewnych,
- kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
- znajomość języka angielskiego na poziomie B2,
- praktyczna znajomością ustawodawstwa żywnościowego, systemów HACCP,
- swobodna obsługa pakietu MS Office (zwłaszcza Excel),
- asertywność,
- samodzielność w działaniu,
- kreatywność.
Nasz Klient oferuje:
- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji,
- pracę z zespołem profesjonalistów.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »