#

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ

MDK Andrzej Piejko

Łączyn, świętokrzyskie

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0380


Obowiązki:

-obszar produkcji: praca przy grilu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów ( np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów;
-obszar sprzedaży: przygotowywanie desrów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;
-prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji;
-sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;
-prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Zawód:

  • Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food

Pozostałe wymagania:

  • gotowość do wyrobienia książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych


Miejsce pracy: 28-300 Łączyn 20C, powiat: jędrzejowski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: skierowanie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/05/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
10
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi