PracaOferty pracy PoznańZastępca Kierownika Działu F&B

Kto szuka:

Novotel & ibis Poznań Centrum

Stanowisko:

Zastępca Kierownika Działu F&B

Numer referencyjny:

ZKG/0625/NIPC

Lokalizacja:

Poznań

wielkopolskie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Zadania:
  • Wspieranie kierownika w zarządzaniu codzienną pracą restauracji
  • Dbanie o wysoką jakość obsługi i satysfakcję gości
  • Koordynacja zespołu pracowników oraz zapewnianie przestrzegania standardów marki
  • Współodpowiedzialność za sprzedaż usług gastronomicznych i promowanie oferty hotelu
  • Prowadzenie szkoleń i rozwój kompetencji zespołu
  • Nadzór nad przestrzeganiem zasad HACCP i wewnętrznych procedur

Wymagania stawiane pracownikowi:

Wymagania:
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii lub hotelarstwie
  • Znajomość języka polskiego i angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację
  • Umiejętność budowania relacji z gośćmi i pracy zespołowej
  • Samodzielność, odpowiedzialność i dobra organizacja pracy
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym
  • Znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem
  • Uprawnienie do legalnej pracy na terytorium Polski

Firma oferuje:

Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w renomowanej sieci hotelowej
  • Premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne
  • Prywatną opiekę medyczną Medicover i kartę Multisport
  • Spotkania integracyjne i obiady pracownicze
  • Realne możliwości rozwoju zawodowego
  • Karty zniżkowe na pobyty w hotelach na całym świecie
  • Program poleceń pracowniczych z premią za skuteczne rekomendacje

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy praca



© Kasat Sp. z o.o.